![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 26.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć!
Mam taki mały problem. Nie pamiętam jaką recepturę mam dodać, aby program z lini komend np. ab.exe (apache benchmark) czy inny czekał z wynikiem na zamknięcie okna, a nie od razu zamykał się sam. Tworząc skrypty wystarczy dodać getchar() [C++], ale nie wiem co mam zrobić z już gotowymi programami. Pomożecie? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 0 Dołączył: 16.08.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi ci o to, że dajesz "uruchom" i on od razu znika? Jeśli tak, to zamiast dawać uruchom - startuj program z okienka "tryb ms-dos/ wiersz polecenia" w akcesoriach.
-------------------- This page is 100% valid MSHTML. We guarantee it will only view in MSIE.
Na warsztacie: replays.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
start->uruchom( 'cmd' );
![]() Start/uruchom tam wpisujesz "cmd" (bez '" ) i odpalasz sobie, co do zamykania to sie chyab to da ustawic w wlasciowsciach okna ms-dos |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:19 |