![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Gość_Quato- |
![]()
|
Goście ![]() |
witam mam problem niewiem czy tu gdzies tego nie bylo ale mam problem z dodaniem dwuch stalych
chodzi mi o mam np $res = " tu jest wyciaganie z bazy danych default np 2" $addres = "1" teraz skrypt ma wykonywac takie cos jak $res + $addres wynikiem ma byc $ress czyli $ress = ($res + $addres) czyli 3 = (2 + 1) Prosze o pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 13.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam i dzieki za ten skrypt jeszce mi sie przyda a u siebie zastosowalem ten:
$addres = 1; $respkt = 350; $reset = $addres + $ress[0]; $pkt = $respkt * $ress[0]; Imam jeszce jedno pytanie wkoncu poto jest te forum ![]() a wiec moze mi kto podac jakis link o wyciagainiu z bazy informacji np MsSQL bo by mi ten wyzej wymieniony skrypt dzialal musialem jak widac dodac to [0] bo inaczej niedzialalo wyciagam za pomocy $res = mssql_query("SELECT Reset FROM Uzytkownik WHERE Name='$name' and Login = '$login'"); $ress = mssql_fetch_row($res); |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:34 |