![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam...
o ile nie mam problemów z opcją float, to napotkałem na pewną niedogodność przy sprawdzaniu strony w firefoxie. CSS:
Problem jest tego typu (tylko pod mozilla), że o ile paragraf z tekstem prawidłowo opływa obrazek, to jeżeli paragraf ma bardzo mało tekstu - to już pierwszy (i tylko pierwszy) element z listy nie opływa obrazka - a jest obok niego (tak jak by nie dziłała na niego opcja float z obrazka - chociaz na kolejne elementy działa).... Bede wdzieczny za wskazowki w jaki sposob to pokonac. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie bardzo widze gdzie jest problem. Sprawdziłem pod ie,ff,operą i wszędzie wygląda tak samo.
-------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiec zobacz na ten link: przedstawiam tam o co mi chodzi.
Test U mnie pod FF ewidentnie elemnt z listy nie oplywa przykladowgo gif'a. W IE wyglada ok. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2005 Skąd: Działdowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w ie i w ff wygląda tak samo... przy najmniej u mnie... najlepiej narysuj docelowy wygląd i wtedy pomyślimy
![]() -------------------- wojtiku - wirtualne portfolio - :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 12.07.2005 Skąd: krakow Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a u mnie ni e oplywa
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 14:25 |