![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chciałbym w css określić jak maja wyglądać wszystkie pola do wprowadzania teksu:
ale tak samo beda wyglac tez submity itp...a jak chce tylko te ktore maja type="text" czy do kazdego musze dopisywac class="text"? BTW: co oznacza np. #Input{ -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
po pierwsze zmien temat na zgodny z treścią, bo któryś z moderatorów ci zamknie topic. Na Twoje szczęście ja na tym forum nie mogę
![]() Skoro już napisalem, to masz: http://www.webhelp.pl/kursy/css/pliki/css_...z=html#atrybuty przejrzyj se też stamtąd inne rzeczy o css. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale ja moge ^^
i zamykam ![]() i chyba nie musze powtarzac co masz zrobic zebym odblokował ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:06 |