![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 152 Pomógł: 1 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może trochę zagmatwanie w temacie ale trudno było w kilku słowach
![]() więc sprawa jest taka mam stronę gdzie główny font jest określiny w ss jako: body { font-family: Verdana; font-size: 12px; } wszystko działa poprawnie we wszystkich przeglądarkach jednak jeśli coś się doklei na początku strony (przed zncznikami <html> i <body>) to font na całej stronie zmienia się ... jak ustawić go tak aby zawsze była to moja czcionka? Nawet jak coś jest doklejone na początku strony... ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(swist666 @ 2005-08-11 20:14:11) (...)jednak jeśli coś się doklei na początku strony (przed zncznikami <html> i <body>) to font na całej stronie zmienia się ... (...) Nie można nic drukować przed znacznikiem <html> lub <body>. Cała zawartośc strony musi znajdować się w <body>. Nie ominiesz tego. A poza tym dlaczego wyświetlasz coś przed <html> a nie w <body> ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 152 Pomógł: 1 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to nie ja wyświetlam naprzykład jeżeli dodam stronę do google to jest coś takiego jak "kopia" (cache). Jeżeli użytkownik kliknie w kopia to na początku wyświetla się stopka google:
Oto kopia strony... itd. stopka ta dopisuje się do strony na początku (przed pierwszym wersem dokumentu http) więc nie ma możliwości wstawienia czegoś wcześniej ... da się to jakoś ominąć ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wystarcz spojrzec na kod innych serwisow.
-------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
no cóż patrze na inny (php.pl) i widzę to samo co u mnie ... czcionka zmienia wielkość - to jest właśnie ten problem który ja mam, bo reszta css działa ... czy nie da się tego rozwiązać?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:44 |