![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Guest- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Powiedzcie mi, jak stworzyć tabelę o nazwie wcześniej zdefinowanej zmiennej, dajmy na to $sesid, a konkretnie jak to zapisać, z tymi wszyskimi apostrofami, kropkami i códzosłowami. Ja piszę:
ale pewnie jest źle, bo do końca tego nie rozumiem kiedy ", kiedy ', a kiedy dodaje się takie kropki jak powyżej. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 607 Pomógł: 23 Dołączył: 8.09.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak:
Albo lepiej tak:
Tak, jak napisałeś też jest poprawnie, tylko najwolniej ![]() -------------------- Audio: Metallica, Soil, RHCP, OffSpring, Green Day, "Retro", Gorillaz, Disturbed, Coma
DB: MySQL 4.1 | php: 4.4.3 Pomogłem Ci? Wciśnij przycisk POMÓGŁ. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 2.08.2005 Skąd: pomorskie Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Wracam do tego tematu, ponieważ zaproponowane sposoby mi nie działają. Chcę stworzyć tabelę ze zmiennej (liczby wygenerowanej losowo). Piszę wiec:
... i nie działa. Co jest nie tak? Wyświetla się: 1626465 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '1626465 (nazwa VARCHAR(60), miejscowosc VARCHAR(60), rodzaj VARCHAR(60))' at line 1 Ten post edytował Martin24 20.05.2006, 00:18:58 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 324 Pomógł: 5 Dołączył: 14.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do Martin24 :
Nazwa tabeli nie moze składać sie wyłącznie z cyfr. -------------------- zmoderowano - rozmiar
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 09:54 |