![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie!
Mam mały problem z galerią zdjęć. Skrypt jako sam działa bez zarzutu ale potrzebuję go dostosować do strony która ma trochę inny układ. Skrypt wygląda następująco:
Natomiast struktura katalogów strony tak: [galery] [inc] index.php W katalogu GALERY znajduje się plik galery.php ze skryptem oraz zdjęcia i miniaturki. Plik galerii (galery.php) jest dołączony do strony głównej przez include. Wywoływana przez: index.php?go=galery Trzeba tak poprawić odnośniki i ścieżki dostępu, żeby to zagrało bo ja nie mam już do tego głowy. Tabela się pojawia ale nie wyświetla miniaturek. Może Ktoś uprzejmy pomoże ? --- (IMG:http://forum.php.pl/uwaga.gif) tiraeth Ten post edytował tiraeth 8.08.2005, 19:47:38 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamień na
Pierwszy kod tworzy linki index.php?go=galery?zdjecie=blabla a powinien index.php?go=galery&zdjecie=blabla. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 15:42 |