![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem a mianowicie zainstalowalem sobie krasnala w ver. 2.7. posiadam scrypt który do prawidłowego działania potrzebuje:
Any platform php 4.0.3 + zend optimizer Curl extension MySQL database program sobie zciągnołem z tąd: http://www.goldcoders.com/?page=download_hyiplister problem polega na tym że jak chcę otworzyć jakikowliek plik np index.php to wyskakują mi same krzaczki i nic więcej jak daje install.php równierz wyskakują mi same krzaczki pisze cosik Zend i same krzaczki co mam zrobić albo co robię źle?? Czy tego Zend optimizer trzeba jakoś doinstalować do krasnala. Prosze o pomoc. Z góry dziękuję. KBUM |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 607 Pomógł: 23 Dołączył: 8.09.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-zend optimizer
-Curl extension zainstalowane? -------------------- Audio: Metallica, Soil, RHCP, OffSpring, Green Day, "Retro", Gorillaz, Disturbed, Coma
DB: MySQL 4.1 | php: 4.4.3 Pomogłem Ci? Wciśnij przycisk POMÓGŁ. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to to co link do tego dales jest zabespieczone i to ze dostajesz krzaczki to na 100% brak zainstalowanego zend optimizera lub jest zainstalowany nieprawidlowo i poprostu nie dziala ( phpinfo jak wyswietla info o zend engine powinno tez wyswietlic ze zend engine with zend optimizer jesli jest tylko zend engine to zend optimizer poprostu nie zainstalowal sie poprawnie)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 08:50 |