![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2003 Skąd: Łaziska Górne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem - jak zrobic skrypt ktory pobieralby mi naglowki z jakies strony i wyswietlal. Np. wycinalby czesc strony ktora jest reklama jakiegos produktu (w jakis sklepach np). Prosze o pomoc.
-------------------- I awake from my dream, I can't find my way without you ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[php:1:490df9a82b]<?php
$fp=fsockopen(); while(!feof($fp)){ $site.=fread($fp, 4096); } $parts=explode("nn", $site); print $parts[0]; ?>[/php:1:490df9a82b]Powinno dzialac. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2003 Skąd: Łaziska Górne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Thx wyprobuje chociaz jeszcze nie bardzo wiem jak to dziala
![]() -------------------- I awake from my dream, I can't find my way without you ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy przyklad Jabola naprowadzi Cie na cel, ale ten napewno:
[php:1:6da3741f73] /* by Seth 2002 */ $host = '<nazwa hosta>'; // daj np: www.wp.pl $adress = '<adres pliku>'; // np: / lub /index.html $port = 80; $errmsg = null; $errno = null; $chndr = fsockopen( $host, $port, &$errno, &$errmsg, 3 ); if ( $chndr == false ) { print 'Blad nr: '.$errno.' wiadomosc bledu: '.$errmsg.'<br />'; } else { fputs( $chndr, 'GET '.$adress." HTTP/1.0rn" ); fputs( $chndr, "Host: $hostrn" ); fputs( $chndr, "Referer: http://$host/rn" ); fputs( $chndr, "Content-type: application/x-www-form-urlencodedrn" ); fputs( $chndr, "Connection: closernrn" ); $end_headers = false; $headers = ''; while ( !feof( $chndr ) ) { $line = fgets( $chndr, 1024 ); if ( $end_headers === false ) { $headers .= $line; } if($end_headers === false && ($line == "rn" || $line == "n")) { $end_headers = true; } } } print $headers; [/php:1:6da3741f73] |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a no tak. Wogole zapomnialem o wyslaniu naglowkow...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 03:19 |