![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: piczu.info Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
mam tavlice z danymu :
Kod home_club_id | away_club_id | home_goals | away_goals sa to mecze ligowe chce je podliczyc aby stworzyc tabele ale mam rozne problemy. chcialbym strorzyc tablice $tablica['club_id'] = ('home_goals_plus','home_goals_minus', itd.) ale id klubow mam nie ciagłe wiec mialbym problem z przejsciem do nastepnego elementu. juz ciezko mi sie mysli, poradzcie cos. -------------------- pozdrawiam :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli dobrze zrozumiałem to nie chcesz aby tablica Ci się nadpisywała... więc zrób:
![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: piczu.info Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
oto caly moj kod:
zsumowalem wszystkie mecze aby zrobic tabele ligowa i teraz jak wyciagnac tabele posortowana wzgledem home_pts+away_pts; -------------------- pozdrawiam :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 23:09 |