![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam nie rozumiem drzewek
czytałem ten artykuł na php.pl o drzewkach autor: rzseatle szukałem na forum ale nie bylo przykładow takich gotowych co bym mogl sobie pozmieniac, pobawic sie drzewkami aby zrozumiec ale nic :/ bardzo bym prosil o jakies jasne bardzo wyjasnienia dot. tych drzewek, jakies przykłady, czy informacje czy cos waznego.. mi sie przyda i innym na pewno tez sie przyda pzdr. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Krótszej nazwy użytkownika nie dało się wymyśleć?! A co do artykułu to jest bardzo dobry i czytając go dokładnie można wykonać gotowy skrypt drzewek...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no przepraszam za nazwe.. ale ja kompletnie nic z tych drzewek nie rozumiem... jest np. skrypt opisow gg i tam sa kategorie.. i jak dodawac je przez panel admina i do odpowiednich dodawac ;(;(;(;(;(;(;( pomocy
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcesz gowoy skrypt ? Takich tu nie dają. Na vortalu masz artykuł o drzewkach.
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
nie chce gotowego skryptu chce aby mi to ktos wytłumaczył bo nie rozumiem tego i wiem ze na vortalu jest arttykul o tym :/ ja prosze tylko o jasne wytłumaczenie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale tam to jest wytłumaczone - co można więcej powiedzieć ? Zeby zrozumiec drzewka musisz trochę popogramować w php. Po mięsiącu przygody z php nie ma szans abyś to zrozumiał.
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 19:33 |