![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może, takich tematów na Forum jest od zawalenia ale nie pasował ten temat do żadnego z wcześniejszych. Otóż, tworzę wielki vortal o Grach Piłkarskich. Poszukuję jednego bardzo doświadczonego człowieka od php&MySQl. Pieniądze, może nie wielkie ale zawsze coś... Czekam na konkretne zgłoszenia w tym temacie lub też na e-mail drakula@webmaster.ops.pl
P.S. Samemu już zrobiłem część skryptów ale chyba sobie dalej nie poradzę... :oops: |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 456 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ty tak wszystcy sie oglaszaja to ja tez:)
moze ma ktos ochote na zrobienie mi oprawy graficznej do stronki o tematyce autaca sportowe( i pseudo sportowki) oraz MOTORSPORT? pomysl na strone mam juz chyba od pol roku lecz musze zrobic najpierw oprawe graficzna z ktorej porobie se szblony i dopiero sie wezme za kodowanie. Lecz jak mam sie zabrac za grafe to siedze godzinami przed kompem i nic nie moge wymyslec oooo... taki grafik ze mnie ![]() -------------------- pozdrawiam
CASTOR |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie powinienem reklamowac mojej konkutencji ale chyba to zrobie
![]() wejdz na www.rallylinks.prv.pl albo lepiej na www.max9.prv.pl Kumpel robi stronki o tematyce rajdowej i to z calkiem niezla grafa. Zglos sie do niego i powolaj sie na Seth'a ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla mnie grafika to też zmora, która nie pozwala mi założyć własnego serwisu (no bo jak on by wyglądał?). Jeśli czyta to jakiś grafik-artysta, to proszę Cię, pomóż mi(totalnemu beztalenciu malarskim
![]() ![]() -------------------- Pozdrawiam,
Mistycus |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra, dobra jeśli ktoś chce to ja dam mu namiary na dobrego grafika po przystępnych cenach. Ale teraz czekam na odpowiedź, czy jest ktoś zainteresowany zrobieniem skryptów dla serwisu o grach piłkarskich za pieniądze?
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 25.04.2002 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chętnie się podejmę , preferuję postgresql ale może być teź mysql proszę o szczegóły.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Wired Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jezeli chodzi o grafike to zglos sie do mnie.
Aha - powolaj sie na shw :wink: |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: miejscowosc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witaj shw mam do Ciebie prosbe czy mógłbyś zrobić mi grafikę na stronę? O Tobie powiedział mi shw więc powołuje się na niego :wink:
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 554 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2002 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moze gdzies istnieje forum dotyczace grafiki i graficy tam przebywajacy cierpia na chroniczny brak ludzi od php.
![]() Trzeba by tak wymieszac towarzystwo. To tak jak z dziewczynami. Jesli ma sie meska ekipe to trza znalezc zenska i wtedy porobia sie parki ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat To tak jak z dziewczynami. Jesli ma sie meska ekipe to trza znalezc zenska i wtedy porobia sie parki
![]() To moze znajdziemy jakies zenskie forum php ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: miejscowosc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat zenskie forum php
![]() czyli żphp albo zPHP :wink: ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 554 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2002 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat To moze znajdziemy jakies zenskie forum php
![]() Cosik czuje ze stym bylby bardzo powazny problem. Ciekawe - na forum chyba nie ma ani jednej przedstawicielki plci pieknej ![]() |
|
|
![]()
|
|
Na forum sa zenskie loginy ale chyba ktos sobie zazartowal
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Ciekawe - na forum chyba nie ma ani jednej przedstawicielki plci pieknej Nie ma... a szkoda ![]() ![]() Cytat Jezeli chodzi o grafike to zglos sie do mnie. Jakie masz ceny? Co powiesz na "usługa za usługę".
-------------------- Pozdrawiam,
Mistycus |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 456 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Kumpel robi stronki o tematyce rajdowej i to z calkiem niezla grafa.
Zglos sie do niego i powolaj sie na Seth'a ![]() grafike robi dobra! Dzieki skorzystam z propozycji :wink: Cytat Jezeli chodzi o grafike to zglos sie do mnie.
Jesli jestes rowniez zainteresowany zrobieniem grafiki to pisz na miala na jakich warunkach bys to zrobil to moze sie dogadamy :wink: -------------------- pozdrawiam
CASTOR |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 268 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skoro juz mowa o grafikach, nawiaze kontakt z takowymi...
kryr@o2.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 21:41 |