![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam na stronce menu.Chcę dodać kogos button i musze pszerabiać 30 odnosników na raz.Podobno funkcja require pomaga w tym.ALE JAK TO ZROBIĆĆ?? :cry: [/b]
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 456 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
stworz plik butto_plik.inc a w nim kod tego buttonu
a teraz wpros ten plik do karzdego skryptu w ktorym chcesz miec ten button ![]() include("butto_plik.inc"): uzyl bym include a nie require bo jesli plik nie zostanie znaleziony to otrzymasz ty;lko zawiadomienie ktore mozesz wylaczyc wstawjajac @ przed funkcja. jesli uzyjesz require i plik nie bedzie to skryp nie zostanie wykonany do konca. ale o tym w manualu znajdziesz wiecej ![]() ![]() -------------------- pozdrawiam
CASTOR |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
:wink: no spox , ale nie tylko chciałęm dac tam button
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 456 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a czemu nie 8)
-------------------- pozdrawiam
CASTOR |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: miejscowosc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat a teraz wpros ten plik do karzdego skryptu w ktorym chcesz miec ten button :D
Na forum ostatnio stało się "modne" poprawianie błędów więc: każdego pisze się przez Ż :wink: ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pszerabiac to od pszenicy
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Na forum ostatnio stało się "modne" poprawianie błędów Dziwne, bo zdawało mi się, że ta moda już zanikła, ale najwyraźniej Ty chcesz ją przywrócić
-------------------- Pozdrawiam,
Mistycus |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hlep s miotem to jezt to.. fczoray zyaduem calom lodufke
![]() a tak poza tym to co ci da include("menu.inc"); skoro i tak bedziesz musial przerabiac 30 odnosnikow, tyle ze w innym pliku. Na jedno wychodzi. Ja bym raczej zrobic tablice z odnosnikami w menu i robil to z for(); -------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
a po co przerabiac odnosniki?
uzyj linkow SideRoot relatywnych i nic nie musisz przerabiac :wink: -------------------- pozdrawiam
CASTOR |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 1.08.2025 - 02:19 |