![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam :!: Jestem tu nowy i chciałbym poznać znaczenie lub dowiedzieć się skąd się wzięły wasze ksywki. Zapraszam do dyskusji :!: :wink:
-------------------- Życie to choroba przenoszona drogą płciową.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moja ksywka wzięła się od mojego nazwiska ( Bardzo się wysiliłem :wink: )
-------------------- Życie to choroba przenoszona drogą płciową.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
<zdegustowany>Czy to takie ważne?
Moj nickname ma juz 5 lat. średnio kilkanascie razy w roku ktoś pyta skąd sie wziął.. Czy naprawdę nie ma innych tematów do dyskusji?</zdegustowany> -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
moj nick It`s_me i juz nie pamietam skad go mam ale urodzial sie jakos 6-7 lat temu na ircu #koszalin. Moze zrobie mu dziesiate urodziny i dam mu prezent ?
-------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A mój nick wziął się z tego, że z kolegą bawiłem się w wymyślanie nicków i tak mi zostało na necie. W sumie to jest to całkiem przypadek...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przekręcony z listy MP3 Winampa
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2003 Skąd: Szczecinek Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bylo piwko jest phivko co bym se mogl poczte phivko@wp.pl zalozyc (piwko@wp.pl jest oczywiscie zajeta
![]() a piwko to od nazwiska no :] -------------------- "A o co chodzi?" Phivko
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator planeta/IRC Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 385 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja od zawsze jestem Cudi i nic tego nie zmieni
![]() -------------------- "Programmers are in a race with the Universe to create bigger and better idiot-proof programs, while the Universe is trying to create bigger and better idiots. So far the Universe is winning."
Cudi's devBlog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2003 Skąd: Żory / K-ce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zainspirowany powieściami R.A. Salvatore, podobne imię pojawia się w opowieściach o Drizzt-cie, dodałem trochę swojej inwencji i tak powstał Nalfein
![]() Wcześniej był WhiteRAVEN, ochrzcili mnie tak w lokalnym klanie UT, gdy udało mi się stawić czoła gościowi o xywce BlackCROW. Używałem jej przez trzy lata, ale od tego czasu trochę się zmieniłem i postawiłem na coś oryginalniejszego. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Cytat [WR"]Wcześniej był WhiteRAVEN, (...) gdy udało mi się stawić czoła gościowi o xywce BlackCROW. A podobno kruk krukowi oka nie wykole...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A zgadnijcie skąd moja ksywka się wzięła
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
buehehe od RAM'u ? czy od Ramzesa ? ehhe moja to skroocik od : Focus (a ta wziela sie z q3) - znaczenie mozna znalezc w kazdym slowniku angielsko-polskim.... ludziska zamiast wolac : ej focus ... wolali ej fo... i jakos tak zostalo... moze to byc rozniez jesli ktos woli hehe, skroocik od angielskiego wyrazenia : Fu** Off
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm... juz tyle lat ze nie pamietam :wink: http://www.czarymary.pl/goecja.html
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A moja jest z ksiazek R. A. Salvatore i generalnie wynika z mojego zamilowania do RPG, szczegolnie w Forgotten Realms
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat Jest to dobry duch, którego zadaniem jest mówienie o rzeczach przeszłych i tych, które dopiero nastąpią. Zajmuje się także odkrywaniem rzeczy ukrytych i zagubionych Czyli jednym słowem powinieneś być naszym forumowym archowistą i wyszukiwac ludziom wątki zagubione w przeszłości, które powinni sami znaleźć ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
staram sie staram
![]() ![]() UPDATE: Ramze - to jest nazwa wsi w nepalu :wink: -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
WASSAGO: Trafiłeś, jesteś pierwszy!!
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator planeta/IRC Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 385 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ramze -> a co ta wieś ma wspólnego z Tobą ?
![]() -------------------- "Programmers are in a race with the Universe to create bigger and better idiot-proof programs, while the Universe is trying to create bigger and better idiots. So far the Universe is winning."
Cudi's devBlog |
|
|
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
a moja to losowy ciąg znaków wygenerowany w delphi (na poważnie)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2003 Skąd: 3rd ball of mud behind a big ball of burning gas Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w szkole mialem zawsze przezwisko kwiatek (skrot od nazwiska) a ze jak kiedys zakladalem swoje pierwsze konto na o2.pl to nick kwiatek byl zajety wiec dodalem jedno "e" i tak powstal kwiateek,
za niedlugo bedziemy mieli tematy typu - skad sie wzieles? ![]() -------------------- It's Time to Join the PLD Linux Generation!
<? while (!$success) { $try++; } ?> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 08:38 |