![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z hiperłączem na stronie php. Gdy napisze kod w HTML który przenosiłby mnie na jakąś strone wówczas to hiperłącze nie działa. Prosiłbym aby ktoś "dobry" w php napisał mi wzór takiego kodu z adresem np.
index.php?op=1&go=2 Z góry dzięki |
|
|
![]() |
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wówczas nie otwiera się strona
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 324 Pomógł: 5 Dołączył: 14.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A o jakim adresie pojawia sie strona?
-------------------- zmoderowano - rozmiar
|
|
|
![]()
|
|
Za każdym razem adres odnośnika ale strona mi sie nie pojawia...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(giciarz_1200` @ 2005-08-04 21:40:36) Za każdym razem adres odnośnika ale strona mi sie nie pojawia...
Teraz po kliknięciu na taki odnosnik pojawi się ten napis... możesz też zrobić sobie dowolną akcję etc. ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Adres jest ten co ma być ale strona się nie zmienia...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 7.05.2004 Skąd: Pultusk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ehmmm jak dla mnie to nie wiem o czym piszesz
![]() moze daj kod tego pliku do ktorego odwoluje sie link moze to nie wina linka tylko twojego kodu ![]() |
|
|
![]()
|
|
menu.html
To jest tekst z menu. Strony, które mają link dłuższy nie wgrywają się. psgry.inc.php
Coś jeszcze?? |
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
Po pierwsze. Po co to jest :]
przecierz jezeli $_GET['op'] jest puste to i tak nadajesz NULL zmiennej $getOp ^^ Wiec rowniedobrze mozna dac
Cytat $getOp = isset($_GET['op']) ? (int) $_GET['op']: null; A co do reszty to powino ty chyba wygladac jakos tak.
chyba ze masz cos takiego w pliku "pgry2_2.inc.php". Jezeli masz to to musi dzialac ![]() |
|
|
![]()
|
|
Na stronie głównej mam ten kod który dałem i działa ale gdy podstrony nie otwierają się chociaż link się zmienił.
GRY podstrona1 podstrona2 Link który dałeś działa ale jest taka sama reakcja jak z moim kodem. Stronasie nie ładuje. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 7.05.2004 Skąd: Pultusk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No ja nie wiem u mnie dziala to idealnie ![]() |
|
|
![]()
|
|
Nie o to mi chodzi.
Mam strone: ________________ LOGO | ________________ | | | menu | "strona" | | | | | | | | | _____|___________| Problem tkwi w tym że jak nacisne link w menu "nowosci" to ta podstrona nie wyświetla się wogóle, a chce zeby wyswietliła się w miejscu "strona"(tam wyżej na układzie strony). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2005 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skrypt php sie wykonuje w tym miejscu w HTML, gdzie go wsadzisz. Zatem w tabelce czy tam warstwie 'nowosci' musisz wsadzic skrypt ktory obsluguje wyswietlanie zawartosci, albo do zmiennej przypisac na poczatku a potem wyswietlic zmienną - cała filozofia.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:50 |