![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-marciszek- |
![]()
|
Goście ![]() |
mam zainstalowana baze mysql i chcialbym zainstalowane tabele przeslac do bazy mysql na server, jak to sie robi? sa jakies programy, czy w inny sposob? prosze o odpowiedz!!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Też kiedyś zastanawiałem się nad tym i z tego co zdążyłem zauważyć to najlepiej chyba eksportuje się tabele i później robi sie zapytanie żeby tą tabelę importował...
-------------------- "Państwo to ja" Ludwik XIV
"Wróg zaatakuje to co kochasz" Ojciec Chrzestny "Wszystko powinno być proste jak to tylko możliwe, ale nie prostsze..." A. Einstein "Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza" Albert Einstein "Nieprawda powtarzana wielokrotnie staje się prawdą" |
|
|
-marciszek- |
![]()
|
Goście ![]() |
Cytat(gladiror @ 2005-08-04 15:15:22) Też kiedyś zastanawiałem się nad tym i z tego co zdążyłem zauważyć to najlepiej chyba eksportuje się tabele i później robi sie zapytanie żeby tą tabelę importował... mógłbyć mi konkretnie podać, jak to zrobic? Tak dla zielonego lamusa;] dzieki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zobacz to http://dev.mysql.com/downloads/administrator/ albo DbDesigner 4, bądź MySQL Front... google i szukaj..
![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj sobie w następujący sposób:
1. Wejdź do phpmyadmin i zaznacz tabele do eksportu... 2. Naciśnij na eksport i wybierz opcje (SQL) I będziesz miał kod źródłowy w przeglądarce, np.:
Później na swoim serwerze robisz skrypt z tym co jest wyeksportowane (najpierw polacz sie do mysql i wybierz baze) i powinno działać ![]() ![]() -------------------- "Państwo to ja" Ludwik XIV
"Wróg zaatakuje to co kochasz" Ojciec Chrzestny "Wszystko powinno być proste jak to tylko możliwe, ale nie prostsze..." A. Einstein "Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza" Albert Einstein "Nieprawda powtarzana wielokrotnie staje się prawdą" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 06:28 |