![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie, jestem tu nowy na forum i z tego co widzą moje oczy jest tu dość wysoki poziom
![]() -------------------- Podaj mi dłoń, podaj mi rękę. Bądź, a klękne...
Pozdrawiam. Choobek |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Osobiscie jestem przeciw. Na forum poruszane byly zagadnienia dotyczace podstaw php, wiec wystarczy skorzystac z wyszukiwarki.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
generalnie mówi się o tym forum, że jak zapytasz o coś prostego to od razu odeślą Cię do manuala. Ja co prawda jestem za takim postępowaniem, ale żeby wszystkim dogodzić mogłoby być jeszcze jedno forum dla takich, którzy sami nawet z manuala się nie nauczą.
-------------------- Podaj mi dłoń, podaj mi rękę. Bądź, a klękne...
Pozdrawiam. Choobek |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2003 Skąd: Tarnobrzeg/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moja wiedza na temat php nie jest zbyt duża ale wydaje mi sie ze dodanie nowego dzialu pt Poczatkujacy jest rtroche bez sensu.
Jest tyle materialow na necie zwiazanych z php ze taki dzial nic nowego nie wniesie. Co by mialo byc w takim dziale jak wyswietlic text za pomoca php ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bad :idea:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe, a ja wam powiem, że jeżeli będe musiał tylko moderować tam przekleństwa a nie treść to jest to dla mnie bez różnicy bo i tak nie bede tego czytał (tylko pobieżnie przegądał, mam oko wyczulone na przekleństwa) ani tam pisał ani odpowiadał.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie! To będzie zaniżać ogólny poziom forum, a w ogóle to... 8)
|
|
|
![]()
|
|
Może macie racje... pogadamy o tym "na żywo" jak przyjedziecie do Poznania. Będe.
-------------------- Podaj mi dłoń, podaj mi rękę. Bądź, a klękne...
Pozdrawiam. Choobek |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 19:44 |