![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam pytanie odnośnie koszyka... Otóz jak jest towar, np. 1. Klocki Lego | 19 zł | 20 szt. | usuń I problem mój jest w tym, że nie wiem jak uruchomić link "usuń", żeby z bazy danych usuwał mi rekord "1. Klocki Lego | 19 zł | 20 szt. ". Da się to zrobić w postacji np. linka? ze zmiennymi? ![]() -------------------- "Państwo to ja" Ludwik XIV
"Wróg zaatakuje to co kochasz" Ojciec Chrzestny "Wszystko powinno być proste jak to tylko możliwe, ale nie prostsze..." A. Einstein "Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza" Albert Einstein "Nieprawda powtarzana wielokrotnie staje się prawdą" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 214 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Legionowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No jasne, że się da. Dajesz taki link:
Kod <a href="koszyk.php?action=usun&id=1">Usuń</a> A potem w pliku koszyk.php, coś takiego:
Powinno ci się już udać dostosować to do własnego skryptu ![]() Pozdrawiam! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pobawiłem się trochę tym kodem i działa
![]() THX za pomoc!! Ten post edytował gladiror 4.08.2005, 20:44:38 -------------------- "Państwo to ja" Ludwik XIV
"Wróg zaatakuje to co kochasz" Ojciec Chrzestny "Wszystko powinno być proste jak to tylko możliwe, ale nie prostsze..." A. Einstein "Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza" Albert Einstein "Nieprawda powtarzana wielokrotnie staje się prawdą" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 14:47 |