![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 259 Pomógł: 42 Dołączył: 8.04.2005 Skąd: Mława Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, w jaki sposob moge zwiekszyc rozmiar obrazka generowanego przez gd, czas wykonania skryptu mam 30 sekund, ale to chyba nie to, bo gd sie wywala (nie generuje obrazka) w ktorszym czasie. pzdr
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na moje oko Twój kod do zmiany wielkości jest mało optymalny i zajmuje tyle czasu procesora. Ale mogę się mylić i problem faktycznie leży gdzieś indziej.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pierwsze to pokaz zrodlo, bo w ciemno to nie da sie stwierdzic co jest nie tak..
Po drugie: co ten temat ma wspolnego z apachem? przenosze.. -------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 259 Pomógł: 42 Dołączył: 8.04.2005 Skąd: Mława Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, zrodlo nie jest moje, wdrazam egroupware'a (http://www.egroupware.org/) i w module "projects" jest mozliwosc generowania wykresow gantta oparta o gd, gdy projekt byl maly obrazek pokazywal sie, teraz, troche go rozbudowalem i obrazka brak. pzdr
edit: moze jakis pomysl ![]() Ten post edytował korro 8.08.2005, 12:22:36 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:13 |