Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> Serwis LG
BzikOS

Grupa: Przyjaciele php.pl

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Postanowiłem podzielić się z Wami moimi doświadczeniami z serwisem LG smile.gif

Jakieś 3 miesiące temu padła mi wypalarka LG, oddałem do sklepu, który to sklep wysłał ją do serwisu LG w Kielcach. Po miesiącu (!) miałem ją z powrotem. Po zainstalowaniu jej i wypaleniu płytki trochę się zdziwiłem bo usterka nadal była (wypalała płytę bez problemu, ale przeczytać się jej już nigdzie nie dało). Wypaliłem drugą płytkę... to samo. Hmm. Zaniosłem do sklepu z powrotem, w sklepie zadzownili do serwisu, a tam rozbrajający gośc powiedział, że cyt. "nie chciało nam się robić i ją odesłaliśmy"...

Ręce opadają...
Go to the top of the page
+Quote Post
scanner

Grupa: Zarząd

Sprawa do Rzecznika praw konsumenta.

--------------------
scanner.info
Warto pamiętać: KISS, DRY
+Quote Post
Anarion

Grupa: Zarejestrowani

-----

Ze sprzetem LG ja tez mialem wieeeeeele problemow.. Podobnie jak u Ciebie byl to cdrom, ktory rozprul plyte, ale nadal dzialal wiec nie oddawalem go do gwarancji... Ale juz sprzet sieciowy LGka jest naprawde do bani! Mamy z kolegami siec lokalna i mielismy juz 3 awarie sieciowek(jest 7 uzytkownikow) z tego raz sieciowka byla zepsuta nowa!!! Gdyby ktos niebardzo rozumial o co chodzi to wyjasnie ze nowa sieciowka kupiona w sklepie od razu po wlozeniu do kompa nie dzialala! Poza tym dwa tygodnie temu padl nam switch tez LGka... Ja juz sie przekonalem ze wiecej tego nie kupowac...

--------------------
If You don't believe in Yourself, no one else will.
+Quote Post
wool

Grupa: Zarejestrowani

-----

BzikOS na sklepy tzw. "komputerowe" w naszym mieście jest jedna rada - omijać je z daleka. Podstawowe ich zalety: nieterminowość, nierzetelność, puste półki i gooroo inforatyki za ladą. Mieszanka iście wybuchowa. LG też "dobra" firma :wink:
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:00