![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Czy ktoś może napisał taki program do fakturowania w php ?
Zacząłem pisać cos takiego i cieszyłbym sie gdybym miał sie na czym wzorować. Z góry dzięki |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 764 Pomógł: 3 Dołączył: 30.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zainstaluj sobie na przyklad program FPP CDN'u i wzorzec funkcjonalnosci bedziesz juz mial zapewniony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hej sluchaj, masz juz gotowy ten skrypt? jak tak to moglbys mi go wyslac na mejla?
gsbg@iv.pl z gory dzieki i wielkie pozdro -------------------- www.megapakiet.prv.pl - najlepszy i najtanszy hosting
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kiedys pisalem fakturowanie w php ... prosta sprawa dosc jesli nie masz zakreconej gospodarki magazynowej.
-------------------- Działam w OpenSolution.org, autor Quick.Cms i Quick.Cart już od ponad 10 lat
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hej sluchaj, masz juz gotowy ten skrypt? jak tak to moglbys mi go wyslac na mejla?
gsbg@iv.pl z gory dzieki i wielkie pozdro -------------------- www.megapakiet.prv.pl - najlepszy i najtanszy hosting
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 764 Pomógł: 3 Dołączył: 30.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@adamkaraczun - przypadkiem nie przesadzasz?
@treewood - to zalezy od funkcjonalnosci jaka ma posiadac program, gdyz w przypadku gdy program ma uwzgledniac maksymalnie duzo mozliwosci to pracy jest troche... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mhs - no dokladnie. ja pisalem dosc rozbudowany system fakturowania dla aplikacji ERP wiec tam bylo setki zaleznosci. jednak gdy masz prosta gospdarke magazynowa to wystarcza praktycznie 3-4 tabele.
Lpociask - sprecyzuj wypowiedz ... jak to ma dzialac to moze pomoge merytorycznie -------------------- Działam w OpenSolution.org, autor Quick.Cms i Quick.Cart już od ponad 10 lat
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 74 Pomógł: 0 Dołączył: 29.10.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z tego co pamietam oferuje cos takiego ifirma.pl
-------------------- long hard road out of hell
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 22.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hej
![]() Czy ktoś z was napisał taki skrypt ? Nie wiem jakie funkcje powinien zawirac taki skrypt. Czy macie już jakies gotowe rozwiazanie ? pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:11 |