![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy ktos wie moze, jak zrobic takie fajne menu, jakie jest na onet.pl. A dokladnie chodzi mi o te zakladki, prawie na samej gorze tej strony (internet - firmy - produkty...), zaraz pod głowną reklamą? Takie same fajne zakladki sa tez na wp.pl, tez zaras na samej gorze:)
Czy to jest oparte na tabelach, czy moze na ramkach? Nie oczekuje oczywiscie gotowego skryptu, ale mile przyjme kazda wskazówke:) Z gory dziekuje za odpowiedz Ten post edytował pablooo3 3.08.2005, 13:18:27 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm, ja przepraszam bardzo ale co to ma wspolnego z PHP5?
![]() Co do tego jak to zrobic to najlepiej za pomoca warstw (uzywajac CSSow i Javascripta). Mooooze ten przyklad Ci cos rozswietli ale jesli nie znasz JSa i CSSa to bedzie Ci ciezko - co oczywiscie nie oznacza, ze nie nalezy sie go nauczyc ![]() Tak na prawde mozna to zrobic na jeszcze wiele sposobow ale ten z nakladaniem kilku warstw na siebie jest wg mnie najprostszy. Ten post edytował dooshek 3.08.2005, 13:56:01 -------------------- "Use the force - read the source"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przenoszę.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 18:54 |