![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 3 Dołączył: 18.07.2005 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
mam taka baze danych
struktura: id | nazwa | tresc jak wyciagnac przez petle kolejny rekord (aby te ktore sa dodane w kolejnosci sie tez wysweitlały wszystkie) jak mam np. w bazie tak: 1 | nazwa1 | tresc1 2 | nazwa2 | tresc2 3 | nazwa3 | tresc3 i zeby mi sie wyswietlało w menu kolejne nazwy j.w jak to pobrac z bazy danych za pomoca petli? -------------------- nospor - jestem z Wami !!!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 764 Pomógł: 3 Dołączył: 30.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poczytaj jakikolwiek kurs php/mysql i sam znajdziesz odpowiedz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
nie myl pojęcia "baza danych" z "tabelą". To co tu przedstawiasz to tabela.
chcesz pobrać tylko nazwę? i przetwarasz to funkcjami z rodziny mysql_... -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 3 Dołączył: 18.07.2005 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
ok dz8ieki
-------------------- nospor - jestem z Wami !!!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:29 |