![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 10 Dołączył: 24.11.2004 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam sobie taka tabelkę z kategoriami:
Potrafię z tego wyciągnąć pełne drzewo kategorii z rozwiniętymi wszystkimi gałęziami:
Teraz coś z czym nie mogę sobie poradzić, z tej tablicy muszę wyciągnąć sobie menu rozwijane czyli w pierwszej chwili menu wygląda tak: Cytat Kategoria 1 Kategoria 2 Kategoria 3 Kategoria 4 Klikam na Kategoria 2 i przekazuję GET IDKategorii = 2 (na przykład): Cytat Kategoria 1 Kategoria 2 -- Podkategoria 1 -- Podkategoria 2 -- Podkategoria 3 Kategoria 3 Kategoria 4 Klikam na Podkategoria 1 i przekazuję GET IDKategorii = 7 (na przykład): Cytat Kategoria 1 Kategoria 2 -- Podkategoria 1 -- -- PodPodkategoria 1 -- -- PodPodkategoria 2 -- Podkategoria 2 -- Podkategoria 3 Kategoria 3 Kategoria 4 itd. Proszę pomóżcie napisać mi funkcję, która będzie w sposób opisany na początku wyciągać mi takie drzewo na podstawie przekazanego przez GET IDKategorii. Niestety z drzewkami i z rekurencją radzę sobie słabo ![]() Dzięki i pozdrawiam Ten post edytował NoiseMc 3.08.2005, 08:41:52 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:45 |