![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Potrzebuje stworzyć ankietę w której będzie kilka pytań oraz kilka odpowiedzi do każdej z nich a przesyłanie danych do pliku czy bazy danych odbędzie się dopiero po kliknięciu na przycisk na samym dole. Z opisu szewo_poll (http://www.szewo.com/php/polls/) wynikało że ta ankieta daje taką możliwość, niestety występuje błąd: Kod Parse error: parse error, unexpected T_VARIABLE in /home/gorky/www/szewo_poll/config.php3 on line 31 Zwartość pliku "config.php3":
Proszę o pomoc bo nie wiem co mam z tym zrobić a moja znajomość php jest dosyć skromna ![]() Jeśli ktoś zna inny skrypt z ankietą, która daje takie możliwości to mógłby zaprezentować tutaj linka ![]() EDIT! Czy naprawde nikt nie jest w stanie mi pomoc ? Chodzi nawet o inna ankiete ale aby dawala mi podobne mozliwosci ![]() Ten post edytował Psycho_Mantis 2.08.2005, 23:48:29 |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2004 Skąd: Kalisz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Świetny skrypt ankiety, to AdvancedPoll, którą znajdziesz na stronie www.scripts.pl . Wymaga bazy danych,a el skrypt jest super (ma też polski) kolory, odpowiedzi, komentarze itd.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:08 |