![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 156 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Warning: fopen(licz.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/goped/.homepage/a.php on line 27 Warning: flock(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/goped/.homepage/a.php on line 28 Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/goped/.homepage/a.php on line 30 Warning: flock(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/goped/.homepage/a.php on line 32 Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/goped/.homepage/a.php on line 33 czy moze ktos wie, dlaczego nie tworzy nie tworzy pliku licz.txt a drugie pytanie, jezeli mam cos takiego: folder: a.php folder2: b.php c.php a.php includuje b.php a ono ma w sobie rozkaz include c.php a tutaj jest nakaz zapisania do pliku d.txt . gdzie utworzyc plik by zostalo w nim cos zapisane z c.php ja daje d.txt w obu folderach, ale do rzadnego nie zapisuje i wyskakuja mi bledy te co sa powyzej a do tego wysylajac cookie z c.php wyskakuje rowniez blad pt: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at ./panel/go.php:43) in ./panel/go.php on line 4 moze wiecie cos na ten temat ? ![]() -------------------- www.motorower.com.pl - kup sobie cos :]
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 11:49 |