![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 3 Dołączył: 29.07.2005 Skąd: Szczebrzeszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
mam problem z instalacja postgresq pod winde... robie wszystko tak jak napisal pan Bargiel w swojej ksiazce ("php5. kompendium webmastera") i po wszystkim przy probie polaczenia sie z baza wyskakuje mi taki warning:
tymczasowo dzialam na nie swoim kompie, wiec instalka linuxa nie wchodzi w gre, a przez to jestem skazany na mysql... jesli to moze w czyms pomoc to dodam ze zainstalowany jest windows xp profesional (orginalny)... no i z netem lacze sie przez modem (jesli to cos zmienia)... i wszystko ladnie dziala jesli wpisuje polecenia w psql.... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zaczolbym od sprawdzenia czy jest uruchomion... netstat -a
potem poszedlbym do google gdzie znalazlbym informacje o tym problemie w komentarzach http://pl2.php.net/function.pg-connect Ten post edytował sf 2.08.2005, 04:34:38 -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(pawel_k @ 2005-08-01 20:28:33) warning:
sprobuj wylaczyc firewalla. skoro psql dziala to i usluga postgresqla dziala, wiec chyba to moze byc przyczyna. z wyrazami szacunku, wolan |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 07:45 |