![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomóg³: 0 Do³±czy³: 3.07.2005 Ostrze¿enie: (0%) ![]() ![]() |
Mam skrypt z gamers fusion i zmieni³em go aby dzia³a³ ze smartym i zrobi³em to :
plik php:
jest to skypt walki i jak klikam na kogo¶ aby walczyæ wyskakuje mi to: Fatal error: Call to a member function on a non-object in /home/vanx/domains/public_html/gamersfusion/abattle.php on line 43 i plik tpl wygl±da tak:
b³±d wystêpuje tutaj Wiele razy nad tym siedzia³em i nic nie zrobi³em ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomóg³: 5 Do³±czy³: 24.02.2004 Ostrze¿enie: (0%) ![]() ![]() |
moze powinno byc
czyli byc moze zjadles $ przy atackdmg -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomóg³: 0 Do³±czy³: 14.12.2003 Sk±d: Gdañsk, Trójmiasto Ostrze¿enie: (0%) ![]() ![]() |
Biedna baza danych ![]() Przeciez to sie da zrobic jednym zapytaniem!! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomóg³: 0 Do³±czy³: 3.07.2005 Ostrze¿enie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat("aleksander") czyli byc moze zjadles $ przy atackdmg Mylisz siê nawet próbowa³em skróciæ to do tego Kod $smarty->assign("fight", atakujesz"</b>"); Nawet takie co¶ nie dzia³a ![]() ![]() Cytat("MrMag") Przeciez to sie da zrobic jednym zapytaniem!! Wiem, ale gdymym u¿y³ jednego zaptania to szybko bym sie zgubi³ ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomóg³: 6315 Do³±czy³: 27.12.2004 ![]() |
a gdzie masz co¶ takiego: $smarty= new Smarty()? Bo ty teraz probujesz uzyæ obietku, który nigdzie nie jest zainicjalizowany
Cytat Biedna baza danych Oj biedna, biedna ... ![]() -------------------- "My¶l, my¶l, my¶l..." - Kubu¶ Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubu¶ Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubu¶ Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubu¶ Developer |
|
|
![]()
|
|
W czym biedna??
a jak da³em te $smarty= new Smarty(); to te¿ niedzia³a³o ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomóg³: 6315 Do³±czy³: 27.12.2004 ![]() |
Cytat W czym biedna?? W tym ¿e j± zaje¼dzisz niepotrzebnymi zapytaniamiCytat a jak da³em te $smarty= new Smarty(); to te¿ niedzia³a³o A gdzie ty to da³e¶? W funkcji attack()? Bo komunikat jaki dostajesz mówi, ¿e starasz siê wywo³aæ metodê obiektu na zmiennej, która nie jest obiektem. W lini, w której wywala ci b³±d jedynie mo¿e to siê odnosiæ do: $smarty->assign.....Czyli wywo³ujesz metodê assign, ale zmienna $smarty nie jest obiektem. Wiêc albo ty j± inicjujesz poza funkcj± a w funkcji nie jest widziana, albo .... w ka¿dym b±dz± razie $smarty nie jest obiektem. Tu le¿y problem -------------------- "My¶l, my¶l, my¶l..." - Kubu¶ Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubu¶ Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubu¶ Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubu¶ Developer |
|
|
![]()
|
|
Zadzia³a³o
![]() w jedenj jest $stat[user] zada³ $atackdmg $enemy[user] w drugiej (gdzie¶ obok) $stat[user] Wygrywa! a ja chcia³bym aby wszystko mi wy¶wietla³o w jednej tabeli. jak mam to zrobiæ? |
|
|
-Go¶æ- |
![]() ![]()
|
Go¶cie ![]() |
no coz...
robie MMORPG na Gamers Fusion 2.5 ![]() I teraz ponoc zeby dodawac potworki trzeba jakos zmodyfikowac battle.php ![]() Mój kod php to :
Nie wiem co zmienic :/ O ile trzeba Gre stawaiam na boo.pl <-- na poczatek ponoc wystarczy a fundusze sie koncza ![]() No i jakas mala pomoc co do ry sie przydala (mam PHPmyAdmina wiec o zainstalowaniu gierki problema nie bedzie ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 01:08 |