![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 28.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie!
Niestety koputery lubią nam płatać figle, jeszcze wczotaj pracowałam sobie na MYSQl uczyłam się tworzyć tabele itd i wszystko było OK dzisiaj odpaliłam komputer chcę wejść na bazę wpisuję cd mysql a komputer informuje mnie, ze nie może połączyć serwer MYSQL na hoście lokalnym. Kiedy wchodzę na mysqladmin w my.ini mam prawidłowe ścieżki, ale nie mam żadnych wpisów w zakładce Server, Variables, Databases, a kiedy wchodzę na opcję Win NT i Start the Service (chwytam się już kazdej możliwości) to dostaję odpowiedź: FAILS TO START THE SERVIS. I co znowu się stało?, dlaczego znowu baza nie chce działać bez żadnej mojej wcześniejszej ingerencji?, a przecież było już dobrze. Strasznie dużo czasu człowiek musi poświęcić aby to wogóle działało. Proszę o podpowiedź. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2003 Skąd: 3rd ball of mud behind a big ball of burning gas Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proponuje reinstall.
-------------------- It's Time to Join the PLD Linux Generation!
<? while (!$success) { $try++; } ?> |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
win nt-> stop service , remove service, install service, start service
Może pomoże. Cytat Proponuje reinstall. - nie ma to jak optymista ![]() -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 28.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomogło, działa spróbuję teraz coś utworzyć- serdeczne dzięki
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 1 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Szubin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat win nt-> stop service , remove service, install service, start service
Może pomoże. Heh, mam też taki problem z servicami, nie działają. Jak odpale jako standalone to działa spox. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.06.2025 - 19:20 |