![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 18.09.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam sobie skrypcik, ktory zapisuje do nowego pliku .csv wpisane z formularza dane. u mnie wszystko smiga ladnie, ale po wrzuceniu na serwer w necie dostaje o takie cos:
Cytat Warning: fopen("dane/1122809788.csv","a") - Permission denied in D:\InetPub\wwwroot\www.sarto.pl\badanie\zapisz.php on line 127 Warning: Supplied argument is not a valid File-Handle resource in D:\InetPub\wwwroot\www.sarto.pl\badanie\zapisz.php on line 128 Warning: Supplied argument is not a valid File-Handle resource in D:\InetPub\wwwroot\www.sarto.pl\badanie\zapisz.php on line 161 Warning: Supplied argument is not a valid File-Handle resource in D:\InetPub\wwwroot\www.sarto.pl\badanie\zapisz.php on line 164 Warning: Supplied argument is not a valid File-Handle resource in D:\InetPub\wwwroot\www.sarto.pl\badanie\zapisz.php on line 165 probowalem w win commanderze pozmieniac chmod dla katalogu /dane dio ktorego ma zapisywac, ale wyskakuje mi komenda o niezrozumieniu polecenia CHMOD :/ a oto kod pliku zapisz.php
Prosze o wskazowki... w czym moze byc problem? Ten post edytował Defect 31.07.2005, 14:51:51 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 17.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W WinCommanderze gdzieś w menu powinna być opcja 'chmod' - ja zawsze ustawiam chmod w tym programie właśnie przez odpowiednie polecenie menu.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 1 Dołączył: 30.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w total commanderze jest w menu Plik -> Atrybuty :-)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 18.09.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat NIe moge mienic atrybutow zdalnych plikow oto komunikat jaki otzrymuje po sprobowaniu Waszej metody :/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Widocznie total commander nie ma uprawnien do zmiany chmodu (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Masz jakies konto ftp z wiekszymi uprawnieniami?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 13:11 |