![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 28.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Wogule sie nieznam na programowaniu w żadnym języku.
2. O programowaniu nie wiem zupełnie NIC. 3. Chciałbym sie nauczyć pisac w php. I dlatego mam pytanie czy "php I MYSQL VADEMECUM PROFESJONALISTY WYDANIE III" ( http://helion.pl/ksiazki/phmsv3.htm ) jest odpowiednią książką dla mnie i czy wszystko jest w niej od początku o php, a jeśli nie to jaka książkę DLA MNIE polecacie ![]() Z góry dzięki Ten post edytował arekol92 28.07.2005, 15:50:41 -------------------- PHP i MYSQL - początki :D
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proponuję zacząć szukać książek, które w tytule mają "podstawy", "początkujący" a nie rzucać się na "profesjonalne"... A co do tej książki to jest tam conieco o podstawach, ale wydaje mi się, że będzie to dość bardzo uogólnione i niewiele z tego zrozumiesz...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
php i mysql. dynamiczne strony www. szybki start.
to wyzej to jeden tytul, tylko moze nie w odpowiedniej kolejnosci. tez z heliona. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 28.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(hmmm @ 2005-07-28 17:41:22) php i mysql. dynamiczne strony www. szybki start. to wyzej to jeden tytul, tylko moze nie w odpowiedniej kolejnosci. tez z heliona. owszem na liście książek helionu figuruje taka książka lecz widze że jest z 2004 roku a i pewnie jest o php 4 a ja bym wolał odrazu sie nauczyc php z najnowszom cyferkom a mianowicie 5 -------------------- PHP i MYSQL - początki :D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
ja posiadam php I MYSQL VADEMECUM PROFESJONALISTY WYDANIE II czyli o php4,, i wszytsko tam jest od poczatku wyjasnione czyli zaczyna sie od echo 'Hello World'; a konczy na sklepie inernetowym z koszykiem
![]() |
|
|
![]()
|
|
hmmm a inni co by mi doradzili do php 5
-------------------- PHP i MYSQL - początki :D
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 04:53 |