![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich forumowiczów.
Chciałby się dowiedzieć, czy istnieje gdzieś przyzwoite opracowanie wyrażeń regularnych w stylu Perl, w języku polskim? To co jest w manualu niestety do mnie nie dociera ![]() Jeśli macie takowe źródła dajcie znać. Z góry dzięki. Pozdrawiam -------------------- "Nie ma powodu, aby indywidualna osoba miała komputer w domu" - Ken Olson, 1977 r.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2003 Skąd: 3rd ball of mud behind a big ball of burning gas Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W tym artykule jest to dosc ladnie i prosto napisane:
:arrow: http://webcity.pl/artykuly.php/t/2 A na przyszlosc proponuje skorzystac z ogolnodostepnej wyszukiwarki np. google.com. -------------------- It's Time to Join the PLD Linux Generation!
<? while (!$success) { $try++; } ?> |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
polecam archiwalnego software 2 z lutego zeszłego roku. To właśnie stamtąd mam o tym pewne pojęcie
![]() PS. poszukaj na forum bo temat już był napewno |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat W tym artykule jest to dosc ladnie i prosto napisane:
:arrow:http://webcity.pl/artykuly.php/t/2 Nie chodzi mi o POSIX tylko o Perl, a artykuł jest o tych pierwszych ![]() Cytat polecam archiwalnego software 2 z lutego zeszłego roku
Znalazłem na ich stronie. To był nr 3/2002. Poszukam gdzieś w księgarni. Dzięki za podpowiedź. Pozdrawiam P.S. Z ostatniej chwili. Znalazłem nawet niezły materiał. Gdyby ktoś był w potrzebie, to proszę. -------------------- "Nie ma powodu, aby indywidualna osoba miała komputer w domu" - Ken Olson, 1977 r.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 21:31 |