![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 105 Pomógł: 0 Dołączył: 16.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam drobny, ale jak narazie ciężki problem: Mam wielosesyjną płytę CD, na której były nagrane 3 sesje. Ktoś próbował dograć do niej pliki używając windowsa (wbudowanego burnera) i przerwał tę operację. Następnie nagrał te pliki z pod Nero Express. Co się okazało? Widać tylko pliki z ostatniej sesji. Potrzebuję teraz odczytać zdjęcia, które były wczesniej na tej płycie (jeśli nie mówiłem, to na tej płycie są zdjęcia jpg z cyfrówki). Kiedy próbuje zrobić obraz to przy 91.6% pojawiają się bad sektory. Po przerwaniu procesu, jak wczytam obraz do Daemona to też widać ostatnią sesję. (Teraz zauważyłem, że jest jakby 6 sesja ale jakaś uszkodzona) Zamieszczam zrzut z alkohola. ![]() PS. Próbowałem hex edytorami pobawić się tym obrazem, zapisać block, który IMO jest zdjęciem, ale nie wychodziło mi ![]() Pomóżcie mi prosze, bo mi łeb urwią za te zdjęcia (ale to nie ja zrombałem to) -------------------- Com powiedział, powiedziałem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 121 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Warsztat: Apache 1.3.29 / PHP 4.3.4 / MySQL 3.23.58 / Winsyntax
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2004 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja uzywalem takiego programiku do kopiowania płytki pogryzionej przez psa
![]() BulletProof File Copy (bp_copy) Program umozliwia skopiowanie pliku z fizycznie uszkodzonego nosnika. W Twoim przypadku pliki na CD-R nie sa uszkodzoone ani nie sa nadpisane - bo to nie mozliwe - dane fizycznie istnieja na plytce tylko zkaszanila sie tablica alokacji plikow. Mozna to odzyskac tym programikiem lub kazdym programem do odzyskiwania danych takim jak: EasyRecovery, PC Inspector File Recovery, CD Data Recovery, itp. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 23:20 |