![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2005 Skąd: Zamość Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Jestem początkującym "webmasterem" ![]() pokazdane.php: users.dat: Kod root,root hello,hello mike,mike asdfgh,asdfgh wpisuje przykładowo: .../pokazdane.php?id=root i pokazuje mi dane użytkownika (OK!) ale chciałbym jeśli np. napisze .../pokazdane.php?id=abcdef żeby wyświetliła mi się strona default.php. Bardzo proszę o dokończenie skryptu żeby w razie braku użytkownika wyświetlała się strona default.php pozdrawiam Ten post edytował edzioweb 25.07.2005, 14:38:42 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
w przypadku gdy nie ma gościa , musisz zrobić przekierowanie:
Na początku skryptu dodaj jeszcze ob_start(); i przeczytaj regulamin forum (cały). Masz tam wzmiankę, aby nadawać odpowiednie tematy dla swoich topiców. Ty tego punktu nie spelniles. Jakbyś był tak uprzejmy to nadaj odpowiedni temat (np. jak przekierować lub coś w tym stylu) -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2005 Skąd: Zamość Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To mógłbyś napisać jak ma wyglądać gotowy plik pokazdane.php ?
Ten post edytował edzioweb 25.07.2005, 14:41:00 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
oj, ale masz plusa że zmieniłeś temat
![]()
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
zapomniales dodac ze na koncu skryptu musi dodac ob_end_flush();
![]() |
|
|
![]()
|
|
Dzieki. Wszytko teraz juz dziala!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 12:36 |