![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 0 Dołączył: 28.06.2003 Skąd: TG Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witajcie,
potrzebuję skryptu do sprzedaży max 25 produktów, ale są pewne wymagania. otóż sprzedawane będą karty zasilające pre-paid i nie potrzebne są kategorie i inne dodatkowe funkcje, wystarczy że na stronie będzie podział na sieci i koniec. będą wyświetlać się tylko karty z danej sieci. następnie bardzo uproszczona możliwość sprzedaży - bez zakładania konta klienta, od razu do formularza płatności - ale musi być zapisana gdzieś sesja klienta. oczywiście do tego odczytywanie statusu płatności (z serwisu platnosci.pl) i wysylanie kodu/wiadomosci do klienta. i teraz najciekawsze - panel administracyjny, żeby to wszystko miało ręce i nogi ![]() kurcze nie wiem jak to dokładniej opisać, może ktoś miałby czas żeby o tym pogadać i pomóc mi ![]() dziękuję za wszelkie info -------------------- czasami śmiech bywa najgorszą reakcją....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
i chesz żeby ktoś Ci to napisał (za kasę)? Czy pomógł napisac? Czy znalazł już taki skrypt?
Jeżeli pierwsze to zły dział, musze przenieśc. Jeżei trzecie zapraszam na hotscripts.pl hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 0 Dołączył: 28.06.2003 Skąd: TG Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
szczerze, to dowolna możliwość, ważne żeby był jakiś rezultat :/ przeklikałam już hoscripts pl/com i nie ma takiego skryptu :/
-------------------- czasami śmiech bywa najgorszą reakcją....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www.cashbill.pl zalatwi za ciebie cala sprawe. Maja tam systemy platnosci, esklepy i takie tam. i chyba nawet mozliwosc wlasnie sprzedawania kart pre-paid.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 03:51 |