![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 3 Dołączył: 18.07.2005 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
Skąd mogę pobrać spolszczenie do eZ Publish 3.6
![]() ![]() -------------------- nospor - jestem z Wami !!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2003 Skąd: - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wystarczy ze podczas instalacji wybierzesz jako "Primary language" jezyk polski.
Ten post edytował Luke 24.07.2005, 16:07:46 -------------------- <span style="font-weight: bold;">Open Source Enterprise Content Management</span>
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 3 Dołączył: 18.07.2005 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
OK. Dzięki.
Mam jeszcze jedno pytanie. Ten skryptpo wypakowaniu zajmuje ponad 40MB ![]() ![]() -------------------- nospor - jestem z Wami !!!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najwięcej zajmują pliki z tłumaczeniami, bo ok 20mb. Możesz usunąć niepotrzebne pliki (folder share/translations).
|
|
|
![]()
|
|
OK dzięki.
Ściągnąłem teraz serwer - php Triad 2.1.1 i wykonałem te modyfikacje, które były wypisane w temacie przyklejonym na tym forum. Usunąłem zbędne pliki językowe (z folderu, który kolega wyżej mi podał) wchodzę po adres a tu błąd : Cytat Fatal error: Call to undefined function: file_get_contents() in c:\apache\htdocs\php\ez\lib\eztemplate\classes\eztemplatefileresource.php on line 245 Fatal error: eZ publish did not finish its request The execution of eZ publish was abruptly ended, the debug output is present below. Poradzicie mi coś na ten błąd ![]() Pzdr. ![]() -------------------- nospor - jestem z Wami !!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2003 Skąd: - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Najwięcej zajmują pliki z tłumaczeniami, bo ok 20mb. Możesz usunąć niepotrzebne pliki (folder share/translations). Ponadto mozesz usunac katalogi - doc - update - support - design/base (tylko jezeli bedziesz uzywal wlasnych szablonow) - packages (tylko jezeli zainstalowales niezbedne i jestes pewnien ze inne nie beda Ci potrzebne) Co do bledu to upewniej sie czy Twoj system spelnia wymagania: http://ez.no/products/ez_publish_cms/info/..._for_ez_publish Ten post edytował Luke 24.07.2005, 20:37:46 -------------------- <span style="font-weight: bold;">Open Source Enterprise Content Management</span>
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki Luke, wspaniały jesteś
![]() -------------------- nospor - jestem z Wami !!!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:14 |