![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie da się.
Pozatym jaki to ma związek z php :?: -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdybym przypuszczał, że da się to wykonać z użyciem samego HTML'a, to nie umieszczałbym tego postu na forum php
![]() Sądziłem, że jakąś kombinacją funkcji htmlspecialchars() i tym podobnych da się to wykonać. Pozdrawiam, K |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przecież "wynikiem" działania php jest HTML, JS, lub inny kod. Jeżeli nie da sie tego zrobić w HTML'u to w jaki sposób php Ci pomoże?
Nie da sie i koniec. |
|
|
![]() ![]()
|
|
No cóż, rozumiem; to był tylko przytyk do Szanownego Moderatora, który nie zgłębiwszy zagadnienia przerzucił mój post nie tam gdzie chciałem
![]() Pozdrawiam wszystkich niedzielnie, K |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat to był tylko przytyk do Szanownego Moderatora, który nie zgłębiwszy zagadnienia przerzucił mój post nie tam gdzie chciałem Tu nie było co się zagłębiać. Widać od razu że to html, anie php.Pozatym co to za zakładanie nowego topicu, gdy w jednym już oto pytasz: http://forum.php.pl/index.php?showtopic=33...533;entry189648 z racji że niedziela ostrzeżenia nie dostaniesz (mam dobry humor). LEcz następnym razem będziesz miał. Sądząc po ilości postów już trochę na forum jesteś więc regulamin znać powinieneś. zamykam (oj natym forum nie mogę). Niech to zrobi ktoś kto może (np. Null) -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.06.2025 - 14:34 |