![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam dosc nietypowa sprawe. W pracy dostalem nastepujace polecenie. Mam usprawnic proces zbierania zapotrzebowania na produkty. Wyjasniam dokladnie o co chodzi. Z kilkudziesieciu roznych lokalizacji uzytkownicy kilka razy w miesiacu ( zalozmy co tydzien) wysylaja zapotrzebowaniae na rozne produkty, zalozny ze sa to: (kilka stalych pozycji) - Mleko - Chleb - Cukier - Maka + kilka ktore nie s awyszczegolnione w tabeli i moga sie roznic dla roznych lokalizacji. Do tej pory kazda lokalizacja przesylala oddzielnie plik w excelu z zapotrzebowanie problem polegal na tym ze trzeb abylo to recznie zliczc. Moze ktos wie jak rozwiazac ten problem i zastosowac jakie srozwiazanie ktore pozwoli autobatycznie sumowac cale zestawienie zapotrzebowania ?Moze ktos wie czy istnieje jakis skrypt w php( najlepeije Freewarowey) cos ala sklepu internetowego(lub cos innego nic mi do glowy nie przychodzi) ktory by pozwala logowac sie kazdemu uzytkownikowi i a statystykach lib opcjach mialbym wszystkie niezbedne dla mnei dane... Pozdrawiam i czekam na wasze rady |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 21:58 |