![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 20.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Więc zainstalowałem najnowszego Apach'a. Siedze za routerem, więc przekierowywuje port 80 na mnie. Jednak gdy wchodze przeglądarką na moje zewnętrzne IP: Firefox- "Przekroczono limit czasu" IE- "Nie można odnaleść...". Jak wpisuje localhost wszystko pięknie, czyli pojawia się strona testowa apach'a. Myślałem, że problem leży w dwóch programach korzystających z tego samogo portu: Firefox i Apache, ale wziąłem proxy na innym porcie i i tak dupa. Mogłem coś strzelić w poprzednim zdaniu... To co? Poświęci ktoś dwie minuty?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie uda Ci się połączyć na zewnętrzny adres przekierowania z wewnątrz sieci...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 20.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy ty człowieku wiesz, co mówisz? Przecie już udało mi się postawić serwer inny niż Apache (stronia radyjka mojego). Problem jest tylko z Apache...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2003 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesli nie rozwiazałeś tego problemu to mam rozwiązanie.
Apache nie pójdzie na zewnątrz, miałem ten sam problem. Jeśli masz domenę (jesli nie to adres zewnętrzny) to w pliku httpd.conf w sekcji Kod ServerName twoja.nazwa.pl wstawiasz adres zewnetrzny IP, lub nazwe domeny. Napewno pójdzie. Umnie ganiał w taki sposób przez ponad rok. Jak cos to daj znac czy poszło, a jesli znalazles inny sposób to podrzuc rozwiązanie. ![]() -------------------- <span style="font-weight: bold;">Przyczyna prowadzi do skutku</span>.
<span style="font-weight: bold;">Warsztat: FEDORA CORE 4| APACHE/2.0.55 | MySQL: 4.1.15 | php: 4.4.1 |phpMyAdmin 2.6.4-pl1 | Na warsztacie:</span> |
|
|
![]()
|
|
Hm, myślę, że może i by zadziałało... Ja jednak już dawno zapomniałem o tym problemie
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 15:28 |