![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, przeczytałem w manualu, że fgetss dokonuje usunięcia wszystkich tagów HTML i php z tekstu, który przeczyta.
Mam teraz pytanie, jak tego użyć przy dodawaniu ogłoszeń. Chciałbym, żeby jak ktoś dodaje ogłoszenie i nawet wpisze jakieś <a href czy np linki, to żeby nie działay, tylko żeby wyświetlał się tekst np: www.php.pl a nie aktywny link. Czy mam tego użyć przy zapisywaniu ogłoszenia do bazy, czy przed wyświetleniem ogłosznia. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Bartek. Ten post edytował bartek.jaw 20.07.2005, 22:25:34 -------------------- Wynajem: stancje pokoje mieszkania
Strony WWW: WebDesign Kamieniarstwo, granit |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
strip_tags" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual()
htmlentities" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual() ![]() Mysle ze pomoglo ![]() Zapisuj w bazie juz oczyszczone. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A możesz mi napisać jak to zrobić.
Będę bardzo wdzięczny za linijkę kodu, ponieważ próbuję, ale bezskutecznie. Pozdrawiam. -------------------- Wynajem: stancje pokoje mieszkania
Strony WWW: WebDesign Kamieniarstwo, granit |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 23:59 |