![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 3 Dołączył: 18.07.2005 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
Jaki skrypt galerii internetowej polecacie ? Najważniejsze to, aby:
- był panel admina - dodawnie zdjęć tylko przez admina - tworzenie kategori tylko przez admina - miniaturki, a jak się na nie klika to się pokazuje całe zdjęcie - prosty, ale rozbudowany i bezpieczny (jak najmniej dziur) - łatwe przystosowanie grafiki - jakieś bloki menu P.S - może wiecie jaki skrypt jest użyty na stronie www.piekne.com ![]() ![]() -------------------- nospor - jestem z Wami !!!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Coppermine? 4images ? Poszukaj na HotScripts.pl / HotScripts.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 3 Dołączył: 18.07.2005 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
Takich odpowiedzi to na innych forach też się doczekałem. Jest w nich opcja bloków menu ? Albo, że zdjęcia może dodawać tylko, podkreślam tylko admin ? Bo raczej nie sądze :/
-------------------- nospor - jestem z Wami !!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 853 Pomógł: 25 Dołączył: 27.08.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Legro @ 2005-07-18 11:48:07) Takich odpowiedzi to na innych forach też się doczekałem. Jest w nich opcja bloków menu ? Albo, że zdjęcia może dodawać tylko, podkreślam tylko admin ? Bo raczej nie sądze :/ skoro nie mozsz nigdzie otrzymac odpowiedzi, sciagnij skrypt jeden z drugim i sprawdź to samemu! nie widze wielkiego problemu. -------------------- "If debugging is the process of removing bugs, then programming must be the process of putting them in..."
sobstel.org |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Legro @ 2005-07-18 12:48:07) Takich odpowiedzi to na innych forach też się doczekałem. [...] To może też Ci napisali, że istnieje coś takiego jak Google? |
|
|
![]()
|
|
4images nie ma PL wersji. A Coppermine to widziałem demo na stronie Sourceforge i nie ma bloków menu (tak jak na stronie piekne.com) i albumy, zdjęcia mogą tworzyć też userzy :/
-------------------- nospor - jestem z Wami !!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2003 Skąd: - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Funkcjonalnosc, o ktorej piszesz posiada eZ publish. W polaczenie z ImageMagick daje praktycznie nieogrniczone mozliwosci edycji i manipulacji obrazem. Jeżeli na Twoim serwerze nie masz dostepu do ImageMagick, mozesz korzystac z bibliotki GD, ktora ma miejsze mozliwosci, jednak dla Twoich potrzeb powinna wystarczyc.
http://www.imagemagick.org/script/examples.php -------------------- <span style="font-weight: bold;">Open Source Enterprise Content Management</span>
|
|
|
![]()
|
|
No, Luke
![]() ![]() -------------------- nospor - jestem z Wami !!!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 10:02 |