![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2003 Skąd: Tarnobrzeg/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam wszystkich
Interesują mnie zalozenia do programu partnerskiego Jak jest zbudowany Jakie powinien miec tabele w bazie Jak generowac kawalki kodu html dla partnerow itp Potrzebuje zrobic taki program partnerski ale niezbyt wiem jak taki pp jest zbudowany Czekam na jakies ciekawe posty od forumowiczow obeznanych w temacie p.s. nie interesuja mnie kotowe skrypty np z hotscripts pozdrawiam Rafal mialby to byc program partnerski w firmie fotograficznej myslalem o czyms podobnym jak jest na helionie partner mialby link/baner na swojej stronie w ktorym bylby jego numerek id (tu jest chyba moj glowny problem bo nie wiem czy kluczem powinien byc id_klienta z bazy czy jakis inny klucz i jak generowac kawalki kodu html juz z kluczem) i teraz tak ktos klika u partnera w baner/link i przechodzi do strony firmy foograficznej gdzie sklada zamowienie na odbitki zdjęć lub gadzety ze zdjęciem (czy po przejsciu sesja bedzie obejmowac cale zamowienie czy tylko ten alement ktory byl na banerze klienta) jak zliczac procent z kazdej transakcji danego klienta jak dlugo powinno byc trzymane ciastko po kliknieciu w baner (optymalna opcja) nie wiem tez za bardzo dla jakich elementow pp powinienem zrobic tabele w bazie hmm na chwile obecna to tyle jak cos sobie przypomne to dopisze Wszelkie sugestie mile widziane Ten post edytował Kill3R 20.07.2005, 11:24:07 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czego ma dotyczyc ten program partnerski? Napisz wiecej szczegolow.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:46 |