![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 128 Pomógł: 1 Dołączył: 28.04.2005 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem typowego lamera ![]() Mianowicie zrobiłem sobie plik soj_wr_add.php z kodem :
Swoimi czasy w kodzie nie było linijki i po odpaleniu pliku w przeglądarce pokazywał się dwa razy komunikat Cytat Instalacja zakonczona kleska Potem ją dodałem i pokazuje się błąd Cytat Something is wrong in your syntax obok 'Resource id #2' w linii 1 a przyznam się szczerze - dlamnie to zupełnie dziwny błąd...bo nie wiem jak z niego skorzystać ;pProszę o wyrozumiałośc i szybką odp ![]() PS. Pragnę dodać, żę host user i hasło są na 100% poprawne Ten post edytował Bajki 14.07.2005, 21:33:53 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 853 Pomógł: 25 Dołączył: 27.08.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w lini 4 $connect zwraca identyfikator polaczenia, czyli w tym przykladzie Resource#2, a ty w nastepnej lini probujesz zrobic zapytanie mysql_query('Resource id #2'), co nie jest poprawnym zapytaniem SQL i wywala blad. tam chyba mialo byc mysql_select_db()
-------------------- "If debugging is the process of removing bugs, then programming must be the process of putting them in..."
sobstel.org |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:57 |