![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tylko bez zadnych zlośliwosci
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
A więc:
1)Wygląd ładny 2) Zamiast polskich liter ś,ć mam krzaczki 3)Po zagłosowaniu w sondzie wrzuca mnie gdzieś co w niczym nie przypomina waszej strony 4) Subskrypcja: wpisalem adres mailowy "sdsdad" i przyjął . Oj, walidujcie poprawność. Wyrzucil znowu mnie gdzieś na dziwną stronkę i przy powrocie mam: Cytat UWAGA! NASZA PRZECUDOWNA STRONA ZMIENIŁA SERWER I ZA RAZEM ADRES NA WWW.SIMS4EVER.THESIMS.COM.P ogólnie 8/10 -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mnie chce wejsc
![]() -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 446 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
strona jest szersza niz gorny baner, przez co brzydko wyglada
i jeszcze jedno butony nakladaja sie na czesc napisow z prawej strony sprawadzalem tylko pod firefoxem Ten post edytował Pigula 13.07.2005, 18:10:56 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no wlasnie. pod firefoxem sie sypie ale na IE jest dobrze
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I to wg ciebie jest rozwiązanie? Używajmy IE, bo autorce nie chciało się dopracować strony!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W niektórych miejscach brak polskich fontów, lay całkiem dobry. Jak na stronę i simach może być...
6+/10 btw. to jeszcze ktos używa IE? ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Cytat(chmolu @ 2005-07-13 19:37:50) I to wg ciebie jest rozwiązanie? Używajmy IE, bo autorce nie chciało się dopracować strony! uspokuj sie czlowieku. po prostu przeoczylam firefoxa, niedlugo moze to poprawie ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 6.12.2004 Skąd: Miastko Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja mam nawet dobre zdanie o stronie tylko lewy blok Buttony wjeżdza na sonde we Firefox
![]() ![]() -------------------- MP3: Ocean, Bracia, DKA, Arash, Energy
Warsztat: Apache2, PHP4, MySql, Linux Mandriva/Microsoft Windows XP Zajęcia: Administrator serwera UT, prowadzenie kilku stron, pisanie małych skryptów dla rozrywki... Cytat: "Co by człowiek chciał to zajęte..." - Kolega z ławki |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 446 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(maniaczka1 @ 2005-07-14 10:24:37) Cytat(chmolu @ 2005-07-13 19:37:50) I to wg ciebie jest rozwiązanie? Używajmy IE, bo autorce nie chciało się dopracować strony! uspokuj sie czlowieku. po prostu przeoczylam firefoxa, niedlugo moze to poprawie ![]() fajnie ze przeoczylas druga podwzgledem popularnosci przegladarke ![]() |
|
|
![]()
|
|
sory ale nigdy nie korzystam z firefoxa i nie jestem do niego przyzwyczajona
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 125 Pomógł: 1 Dołączył: 8.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jakieś błędy są pod ie6 i niektóre obrazki sie nie wczytują... a ogólnie miła dla oka
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Pigula) fajnie ze przeoczylas druga podwzgledem popularnosci przegladarke ![]() A jaka jest pierwsza? IE? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
daj jakies tlo delikatne przegladam strone pod rozdz.; 1280x1024 i po lewej i prawej stronie mam troche białej przestrzeni:) (moze macie inny gust, ale delikatne tlo mile widziane;)
pzdr |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, zauważyłem kilka błędów na stronie to napisze
![]() 1) jak wejdę w który kolwiek link z komętarzami to strona się rozjeżdża, też mam rozdzielczość 1280x1024 i sie jeszcze wtedy jakoś strona mieści ale pod 1024x768 to już się domyślam że to ładnie nie wygląda 2) w tym samym miejscu (komętarzach) wyskakuje mi dwa razy ta sama treść (komętarze + pole do dodania) A tak pozatym przyłączam się do tego żeby poprawić strone pod ff ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ładna stronka ;-) Jak sie wchodzi w jakiś tekst to moim zdaniem na środku strony powinno być trochę odejście od tabelki... (po lewej stronie) => troche w prawo... A poza tym ok ;-)
-------------------- "Państwo to ja" Ludwik XIV
"Wróg zaatakuje to co kochasz" Ojciec Chrzestny "Wszystko powinno być proste jak to tylko możliwe, ale nie prostsze..." A. Einstein "Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza" Albert Einstein "Nieprawda powtarzana wielokrotnie staje się prawdą" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pod ff totalnie rozjeżdża się sonda, tzn. reklamy nachodzą na tekst. Poza tym jakbyś dał jakieś lekkie tło oraz margines z lewej strony dla tekstu pośrodku, to byłoby lepiej.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:46 |