![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
![]() To jest moj pierwszy raz na tym forum ![]() ![]() Mam do was male pytanko... jak piszecie sobie w php obsluge formularza html'owego to jak to robicie ![]() ![]() ![]() Pytam z ciekawosci bo zazwyczaj robilem 3 metoda i wiem ze po czasie potrafi sie niezly bajzel zrobic w kodzie ![]() Moze macie inne metody na to ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
ehh, każdy robi jak mu wygodniej. Ja osobiście korzystam ze smartiego, dzięki czemu mam oddzielony kod php od html. Pozatym korzystam z własnej klasy do formularzy, czyli wogóle wszystko jest ładnie i pięknie.
![]() ps: witamy na forum -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 6.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja z kolei używam Smarty do oddzielenia kodu od HTML, oraz QuickForma do generowania formularzy. Obsługa w oddzielnej klasie.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 6.12.2004 Skąd: Miastko Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja piszę tak:
Coś takiego ![]() -------------------- MP3: Ocean, Bracia, DKA, Arash, Energy
Warsztat: Apache2, PHP4, MySql, Linux Mandriva/Microsoft Windows XP Zajęcia: Administrator serwera UT, prowadzenie kilku stron, pisanie małych skryptów dla rozrywki... Cytat: "Co by człowiek chciał to zajęte..." - Kolega z ławki |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hhmmm
![]() ![]() ![]() ![]() hmm pisaliscie tutaj o klasach... moglibyscie jakims przykladem rzucic jak wykorzystujecie te klasy do tego ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 10:48 |