![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 27.10.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam nadzieje że dobry dział wybrałem na ten post jak nie to sorrka admini
![]() Mam takie pytanie kupilem sobie domene .pl i chciałem zrobić www gdzie będą mogli ludzie rejestrowac subdomeny i czy do tego jest potrzzebny jakiś skrypt czy co... chiałbym żeby ktoś napisał co mi jest potrzebne i z kąd miałbym to wziąść... z góry thx za info serdecznie pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bardzo zły dział,. Czytać nie umiesz? pomogę Ci:
Cytat Tematyka tego forum obejmuje problemy związane z odnalezieniem, uruchomieniem, konfiguracją bądź modyfikacją gotowych skryptów. Przenoszę Skrypty php => Hydepark BTW nazwa tematu też jest zła... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 27.10.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
To wielkie sory ale nie znam się na tyle...
A czy bym mógł prosić o odpowiedź jak to wygląda... pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytaj sobie raczej o konfiguracji serwera DNS. A co do intefejsu do zarządzania przez WWW to sporo tego np na http://hotscripts.com/
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:57 |