![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 483 Pomógł: 50 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak skonfigurowac krasnala tak by obusłiwał htaccess'a ... prosze o pomoc
-------------------- Daiquiri: T1 = (dx/dt * s)^hpsi
Daiquiri: gdzie T1 - Twój czas przybycia na miejsce, dx/dt - prędkość, s droga Daiquiri: brb trzeba by to poprawić T1 - Czas jaki Ci to zajmie Daiquiri: Zatem T - czas dotarcia p T1 + T2 gdzie T2 = aktualny czas === po prostu kocham ją :D haha |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 764 Pomógł: 3 Dołączył: 30.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj ustawić w seksji <Directory> dyrektywę AllowOverride ustawiona na All w pliku konfiguracyjnych Apache'a httpd.conf.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 483 Pomógł: 50 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nic to nie dało :/
-------------------- Daiquiri: T1 = (dx/dt * s)^hpsi
Daiquiri: gdzie T1 - Twój czas przybycia na miejsce, dx/dt - prędkość, s droga Daiquiri: brb trzeba by to poprawić T1 - Czas jaki Ci to zajmie Daiquiri: Zatem T - czas dotarcia p T1 + T2 gdzie T2 = aktualny czas === po prostu kocham ją :D haha |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Pokaz co wpisales (tylko ten fragment od <Directory>)
2. Cytat Jak skonfigurowac krasnala tak by obusłiwał htaccess'ap Te pliki to ".htaccess" z kropka z przodu (przypominam tak na wszelki wypadek). -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 15 Dołączył: 29.04.2005 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Hpsi @ +2005-07-12 14:05:10) Jak skonfigurowac krasnala tak by obusłiwał htaccess'a ... prosze o pomoc odradzam stosowanie krasnala. mój pierwszy CMS był na nim pisany i to była tragedia...wywalał mi błędy parsera, a na np. XAMPPie nie. krasnal jest dziwny i ma taką głupią nazwę...a co tam będę się czepiał ![]() -------------------- (\.../) This is Bunny. Copy and paste bunny into
(O.o) your signature to help him gain world domination. (> <) Zanim zapytasz | Też się przyda | Pomogłem ci? Kliknij "Pomógł" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:17 |