![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2005 Skąd: Goleniów (pod Szczecinem) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chdzi mi o skrypt, który by zmieniał albo jakos mądrze kodował różne znaki które robią sobie edytory tekstu np. cudzysłowy w MS Word czy Oppen Office. Tak by były one ładnie wyświetlane na stronie www standarcie iso-8859-2.
Nie wiem czy to ma znaczenie ale muszą one być zapisane do bazy danych a po wyciągnieciu nadal ładnei wyglądac. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2005 Skąd: Goleniów (pod Szczecinem) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już próbowałem i bardzo duuużo czasu na to poświęciłem, ale nadal mi cos pada, korzyształem z tej funkcji:
Ale mimo że przepuszczma to przez tę funkcje to mi wyskakuja znaki zapytanie zamiast tego co powino, sam juz nie wiem co sie dzieje..;/ Może ktoś pomóc, może ma ktoś inna funkcje, która u mnie zadziała... Ten post edytował yaroo_s 12.07.2005, 12:10:33 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 00:21 |