![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2004 Skąd: że znowu ლ(ಠ益ಠლ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
potrzebuję rzeczowej i szybkiej pomocy. Na Was nie zawiodłem się nigdy więc zwracam się i tym razem o pomoc ![]() Chodzi o dziwne zachowanie się strony zbudowanej na tabeli, która posiada dość dużo różnych komórek, w każdej jest tło. IE oczywiście wyświetla wszystko dobrze. Problem pojawia się w Mozilli, niektóre komórki zachowują się jakby miały ustawione większe wysokości niż mają w rzeczywostości! Np. komórka ma ustawioną wysokość na 30px a Mozilla wyświetla 52px... Nie wiem dlaczego ![]() Link: http://www.start-pila.prv.pl Proszę, nie czepiajcie się hoverów na zwykłym tekście ![]() Pytanie brzmi: co muszę zmienić, aby tabelka wyświetlała się normalnie? Obecnie ewidentnie widać, że jest rozciągnięta, pomimo tego że nie deklarowałem jej Heighta... -------------------- Kod $kobieta = 'Kobieta zmienną jest...'; |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2004 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2004 Skąd: że znowu ლ(ಠ益ಠლ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Super
![]() ![]() Dziękuję za pomoc! Pozdrawiam, tomilipin -------------------- Kod $kobieta = 'Kobieta zmienną jest...'; |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 17:04 |