![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2003 Skąd: mazury, wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www.dziewczyna.pl (vide thread )
Do oceny: 1. Kolorystyka 2. Kolorystyka 3. Funkcjonalnosc 4. Texty wam daruje :wink: 5. Obciazenie CPU. 6. Co wam jeszcze przyjdzie do glowy. ps. nie moglem sie powstrzymac, (do dzialu oceny sie nie nadaje) -------------------- --
Carpe Diem |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
1. lol
2. lol 3. ROTFL 4. uff 5. Xeon wydala.. 6. Ziew... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
różowe
óżower żoweró oweróż weróżo eróżow różowe -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator planeta/IRC Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 385 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No comment...
-------------------- "Programmers are in a race with the Universe to create bigger and better idiot-proof programs, while the Universe is trying to create bigger and better idiots. So far the Universe is winning."
Cudi's devBlog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2003 Skąd: 3rd ball of mud behind a big ball of burning gas Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale o co chodzi ?
![]() -------------------- It's Time to Join the PLD Linux Generation!
<? while (!$success) { $try++; } ?> |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2003 Skąd: mazury, wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat 1. lol
[...] Ty sie lepiej przygotuj do 1k posta.... -------------------- --
Carpe Diem |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
mnie sie strona bardzo podoba
zartowalem tragedyja przez wielkie T de sie powiesic -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Orzeszkur%$#ajapier%$#ole - jak mozna z czyms takim wyjsc do ludzi :?:
-------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Orzeszkur%$#ajapier%$#ole - jak mozna z czyms takim wyjsc do ludzi :?: clakiem normalnie. nie jestes widac grupa docelowa.
pozdrawiam -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
co to za szajs ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 11.06.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Orzeszkur%$#ajapier%$#ole :?:
mimowolnie wyrwało mi się to samo ale w całkiem innym znaczeniu niż poprzednikowi ... w zasadzie jeśli popatrzeć na adres, to jakgdyby reszta tłumaczy się sama za siebie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zaiste mozna by zec o tym wiele slow, ktore swa wzniosloscia daly by nam obraz tego co nasze oczy z ledwoscia moga ujzec. Powalajaca glebia 16 milionow kolorow na jednej stronie daje nam wyobrazenie tego co mozna uczynic z ta paleta barw. Czy jednak wciaz niedoscigniony wzorzec teczy zostal tu osiagniety nie jestem wstanie powiedziec. Pragne wyrazic na zakaczenie podziw dla autora, ktory nie boi sie powiedziec "dzieci kwiaty laczcie sie" i to wlasnie w tym wszystkim jest najpiekniesze <chlip> <chlip> Pokoj wam ! Y
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
To ja zadzwonię po karetkę...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 22.05.2003 Skąd: Kłodzko / Wrocław / Droszków ... Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może już czas na uruchomienie na forum php.pl działu dowcip.
Możnaby tam wrzucać takie tematy jak ten. ![]() Bardzo możliwe, że to jest jakaś nowa metoda terapii psychicznej dla ludzi zarażonych wirusem PeHaPhola ![]() - scanner nie daj się zarazie 8) -------------------- Choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, albowiem mam gdzieś na twardzielu manuala....
|
|
|
![]()
|
|
a po grzyba atomowego kolejne-nowe forum? :PPPPP
Ja sie nie dam. Mam NAV i NIS. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 22.05.2003 Skąd: Kłodzko / Wrocław / Droszków ... Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat a po grzyba atomowego kolejne-nowe forum? :PPPPP
Ja sie nie dam. Mam NAV i NIS. I całe szczęście (piękny zestaw), a w dodatku masz jeszcze taki dłuuuugi język... :PPPPP Ale zawsze ktoś nas rozbawi. Bo mówią, że śmiech to zdrowie (chyba krzywe uśmiechy też). :wink: -------------------- Choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, albowiem mam gdzieś na twardzielu manuala....
|
|
|
![]()
|
|
Jezyk mi sie naciagnal od zlizywania szronu z lodowki bez wstawania od kompa...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat Jezyk mi sie naciagnal od zlizywania szronu z lodowki bez wstawania od kompa...
No drogi kolego gratuluję. Trochę zaczyna nam się robić tutaj cz@d, ale powiem Ci, że od szronu lepsze są www.dziewczyny.pl. Mają najwięcej witaminy. :wink: P.S. Lisu zadał "lepszy" temat niż HUMOR. - Tak na marginesie to dla tego tematu możnaby uruchomić jeszcze kolor różowy ![]() Tak na marginesie to chyba ciekawy temat na HYDEPARK: [?] Dlaczego wielu użytkowników nie używa polskich znaków [/?] Raczej ankieta. - OVER [:::K:::] -------------------- Choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, albowiem mam gdzieś na twardzielu manuala....
|
|
|
![]()
|
|
Cytat OVER [:::K:::] Marginesy Ci się skończyły?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat Cytat OVER [:::K:::] Marginesy Ci się skończyły?Nie! Zaczynam lizać szron w lodówce. I to mnie niepokoi. Czy to jest zaraźliwe? -------------------- Choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, albowiem mam gdzieś na twardzielu manuala....
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:39 |